Thai bezorgen in Amsterdam

Bestel van een smakelijk Thais restaurant in Amsterdam

Steeds meer toeristen weten Thailand te vinden. Geen wonder, want het land heeft in culinair opzicht veel te bieden. Toch bestaat er niet zoiets als dé Thaise keuken. Thailand is ongeveer even groot als Frankrijk, en daarom kennen de gerechten oneindig veel smaak en variatie. Maak kennis met Thais in Amsterdam!

Waar kun je het beste Thais bestellen in Amsterdam?

Bij Thais eten draait alles om rijst. Jasmijn- of pandanrijst wordt gecombineerd met een veelheid aan gerechten. Invloeden uit China, India en Indonesië zorgen voor een unieke touch. Zin in een culinaire reis? Goed nieuws: je kunt verrukkelijk Thais eten in Amsterdam. Liefhebbers van vis en garnalen, maar ook vegetariërs kunnen hun hart ophalen bij een Thais restaurant in Amsterdam

Thais eten snel en eenvoudig thuisbezorgd

Speciaal voor jou selecteerde Foodora vier Thaise hotspots in Amsterdam. Song Kwae is al meer dan 20 jaar een vertrouwd adres op het gebied van lekker én voordelig Thais eten. Het SOI 66 - Thai Food Café is perfect voor trendsetters met een passie voor streetfood. Tuk Tuk Thai tot slot, biedt ook vegetariërs het beste. Thais bezorgen is de sleutel tot een wereld boordevol verrassingen!

Download our free app!