Makkelijk en snel sushi bestellen Haarlem?

Vind hier alle restaurants die sushi in Haarlem bezorgen overzichtelijk op een rij

Sushi staat onder vele Nederlanders bekend als de haute cuisine van de Japanse keuken. Geen wonder, want de combinatie van rijst en allerlei vissoorten en/of groenten is gezond én heeft een laag vetgehalte.

Sushi thuisbezorgd: met vis én vegetarisch

Alhoewel sushi bij velen bekend zal staan als de combinatie van rijst met rauwe vis, is er ook een vegetarische variant. Een van de bekendste vegetarische sushi is misschien wel het rolletje met komkommer of omelet, onder de Japanners bekend als Maki sushi. Deze zelfde soort kun je ook in de vis variant krijgen, als ook de 'omgekeerde versie' ofwel Uramaki. Uramaki is sushi waarbij de rijst juist aan de buitenkant zit. De binnenkant heeft eenzelfde vulling als Maki. Of wat dacht je van de populaire Nigiri; rijst met een 'dakje' van vis?

De lekkerste sushi laten bezorgen in Haarlem

Door ons overzicht is sushi bestellen in Haarlem daarnaast lekker eenvoudig, bijvoorbeeld bij Kaneda. Voor sushi Haarlem kijk je daarom altijd op foodora. Voor welke sushi je ook gaat, bij foodora vind je een aantal goede sushi restaurants online. Sushi bestellen Haarlem kan onder andere bij Sushi Time, waar je zowel sushi met vis als de vegetarische gerechten vindt. Kijk gerust in het overzicht rond welk restaurant je het meeste aanspreekt. Vergeet de sojasaus en wasabi niet om er een topervaring van te maken!

Download our free app!