Sushi bestellen in Eindhoven? Dat kan

Heb je ontzettende zin in sushi maar geen zin om het zelf te halen? Laat je sushi bezorgen door ons.

Zo had nog niemand er van gehoord, zo was het opeens een hit: sushi. Deze Japanse hapjes, met als basis kleefrijst, veroveren de wereld. Zo ook verovert de sushi Eindhoven. En terecht.

De lekkerste sushi thuisbezorgd in Eindhoven

In de drukke straten van de Japanse hoofdstad Tokyo is er overal eten te vinden. Op elke straathoek vind je wel iets lekkers. Zonder meer vers, kwalitatief en zorgvuldig bereid. Die aandacht voor eten vind je terug in de sushi Eindhoven. Niet op een straathoek, maar gewoon bij je thuis op de bank. Wat dacht je van de sushi van Ming's? Op de kaart vind je heerlijke sushi's als Nigiri Maguro (sashimi met tonijn) en Sashimi Sake (zalmsashimi met rucola-zeewiersalade). Ook voor allerlei bij- en voorgerechtjes kun je hier terecht.

Nog meer sushi thuisbezorgd

Het prachtige luxe en net geopende restaurant Kreeftenbar heeft, naast (de naam zegt het al) kreeft, ook vele soorten sushi. Niet alleen de standaard varianten, maar ook allerlei nieuws: sushi's met mango bijvoorbeeld, of met pesto. En ook de sushi in een puntzakje (temaki) kun je hier bestellen. Een andere lekkere optie is Coco. De menukaart is gigantisch, dus er zit altijd wat lekkers voor je bij. Van simpele komkommersushi tot suhsi met zalmkuit. いただきます! Zouden we willen zeggen. ('itadakimasu' dus, 'eet smakelijk'). Wel zin in de sushi, niet zin in de moeite? Via ons kun je je sushi bestellen Eindhoven.

Download our free app!