Waar vind je de lekkerste sushi in Amsterdam?

De beste Sushi in Amsterdam bestel je gewoon online

De Japanse keuken verovert Amsterdam! De Hollandse hoofdstad is namelijk the place to be als het om topsushi gaat. Er wordt volop getoverd met rijst, groenten en rauwe vis. Sushi is gezond en low fat. Bestel sushi in Amsterdam, en je maakt kennis met de geheimen van het verre oosten. Foodora geeft je alvast een voorproefje van de beste hotspots.

SUSHI BESTELLEN IN AMSTERDAM: HAUTE CUISINE OP JE BUREAU

Sushi kent verschillende soorten, waarbij rijst het belangrijkste element is. Bij vrijwel elk sushi restaurant in Amsterdam is de maki te vinden, wat eigenlijk een rolletje betekent. Daarvan bestaan verschillende soorten, zoals de futomaki, de hosomaki en California roll. Japanners eten het liefst sushi Nigiri. Die bestaat uit een bolletje rijst dat op rauwe vis gedrukt is. De derde soort is oshi, waarbij de sushi tot rechthoekige blokjes wordt geperst.

DE BESTE ONLINE SUSHI IN AMSTERDAM CENTRUM

Voor de vegetariërs is er de sushi Inari, rijst in een klein zakje van gefrituurde tofu. Na afloop wordt de Inari gekookt in soya- en dashi saus. Ben je benieuwd naar goede Amsterdamse restaurants die sushi bezorgen? Bestel eenvoudig online bij de volgende restaurants: Sushi Time - WTC, How Do You Roll, Kyoto Sushi en Zushi. Itadakimasu, oftewel eet smakelijk!

Download our free app!