De beste Pizza‘s van Rotterdam? Hier bestel je ze

Pizza bestellen in Rotterdam was nog nooit zo gemakkelijk.

Er is geen gerecht zo simpel, zo basis en toch zo lekker als pizza. Naar het schijnt aten de Vikingen in de negende eeuw het al. Maar zij deden vast niet aan pizza bestellen. Op foodora bestel je de lekkerste pizza Rotterdam.

Online pizza bestellen en vliegensvlug thuisbezorgd in Rotterdam

Die Vikingen in de negende eeuw hadden het goed gezien: er is weinig zo lekker als een pizza. Of die Vikingen het ook zo druk hadden als de mensen tegenwoordig is niet zeker, feit is wel dat ze niet de ideale mogelijkheid hadden om een pizza te bestellen. En we kunnen ook wel met zekerheid zeggen dat de pizza's zich in de loop der jaren behoorlijk hebben ontwikkeld. Wat dacht je van een pizza met taleggio, broccoli, courgette en venkelsalami of een met geitenkaas, rode biet, peer en ricotta? Mmm. Het fijne is, met een paar klikken krijg je de pizza thuisbezorgd. Eet smakelijk!

Waar bestel je die pizza Rotterdam?

Je hoeft maar de menukaart van Meziz Marina of Homie Food te bekijken en het water loopt je in de mond. Een pizza met cherrytomaatjes, pesto en rucola bijvoorbeeld, of een pizza met chorizo en geitenkaas. Bij Sugo kun je ook pizza's bestellen als je gezond wilt eten. Zij hebben vegetarische en vegan pizza's en de bodems zijn gemaakt van meergranen bio bloem. Tot slot moet je ook Speck niet over het hoofd zien. Speck heeft een overzichtelijke keuze aan pizza's die nét even anders zijn dan je gewend bent.

Download our free app!