Bestel de lekkerste pizza in Amsterdam

Wat maakt de beste pizza van Amsterdam zo uniek?

Voor de authentieke smaak van Italië hoef je voortaan niet meer op reis. Je ontdekt de lekkerste pizza in Amsterdam. De eisen voor wat een echte Italiaanse pizza mag heten, zijn geen kleinigheid. De smaken moeten optimaal tot hun recht komen, en de bodem is het toonbeeld van perfectie.

DE MEEST TRENDY PIZZA BESTELLEN DOE JE IN AMSTERDAM

Een pizza mag zich pas echt een Napolitaanse pizza noemen als hij aan strikte kenmerken voldoet. Zo niet, dan heb je een imitatie op je bord liggen in plaats van een Verace Pizza Napoletana. Met de hand gekneed deeg, tomaten van San Marzano, echte olijfolie, verse basilicum en de steenoven behoren tot de standaarduitrusting van elke pizza. Daarnaast zijn er tal van varianten. Van de eenvoudige pizza Napoletana met tomaten, mozzarella en basilicum tot de Pizza Quattro Formaggi voor de echte kaasliefhebbers. Voor wie van vis houdt, is de Pizza Frutti di Mare beslist een aanrader.

AUTHENTIEKE PIZZA’S THUISBEZORGD IN AMSTERDAM

De pizza restaurants die op foodora zijn te vinden zijn zorgvuldig geselecteerd en je mag er dan ook vanuit gaan dat de pizza’s er met liefde worden bereikt. Want alhoewel de pizza vaak een snack voor tussendoor is of voor tijdens de film, wil dat nog niet zeggen dat deze niet van uitstekende kwaliteit hoeft te zijn. Bestel bijvoorbeeld een heerlijke pizza Biancolatte salame van Biancolatte of wat dacht je van een voortreffelijke verse pizza Napoletana van Mama Dough, met ansjovis, olijven en kappertjes. Kortom, pizza’s om je vingers bij af te likken

DE BESTE PIZZA RESTAURANTS VAN AMSTERDAM EN OMSTREKEN

Al sinds de middeleeuwen wonen er Italianen in Nederland. Eerst als bankiers, schoorsteenvegers en mijnwerkers, later vooral als ijsverkopers en natuurlijk pizzabakkers. Ook in Amsterdam hebben zich talloze Italiaanse chefs gevestigd en die bakken met liefde de lekkerste pizza’s in hun steen- of houtovens. Bestel bijvoorbeeld een van de klassiekers van Sotto. De pizza Margherita excelleert hier in zijn eenvoud en pure smaken. Voor ‘pizza al taglio’, een stuk pizza uit een lange rechthoek kan je bij Re Pizza terecht. Bestellen doe je natuurlijk bij foodora. Zo weet je zeker dat de pizza’s met zorg en warm thuis gebracht worden.

BESTEL JE PIZZA ONLINE IN AMSTERDAM

Waar vind je nu de beste pizza van Amsterdam? Foodora zocht het voor je uit. Echte authentieke pizza's zijn te vinden bij De Eetalage, Michel-Inn, La Storia Della Vita. Laat dus snel jouw favoriete pizza bezorgen. Vergeet niet om een mooie Italiaanse wijn mee te bestellen! Heb je liever een hapklaar stuk pizza, laat dan de heerlijke ‘Pizze al Taglio’ van Biancolatte thuisbezorgen.

Download our free app!