Mexicaans bestellen in Den Haag: vertrouwde en verrassende smaken

Wil jij Mexicaans eten bestellen in Den Haag? Neem dan eens een kijkje bij een van de vele restaurants en laat je verleiden door de uitgebreide kaart.

Mexicaans eten bestellen in Den Haag? De Mexicaanse keuken is een combinatie van Indiaanse en Spaanse invloeden. Natuurlijk zie je ook in Mexicaanse gerechten inmiddels Aziatische en Amerikaanse fastfood onderdelen. Eten wordt steeds internationaler. Ga voor Mexicaans bestellen in Den Haag en laat het je smaken!

Mexicaans thuisbezorgd: voor welke smaak ga jij?

Waar denk je het eerste aan bij Mexicaans eten? Tortilla’s en taco’s natuurlijk. Het is dus ook zeer waarschijnlijk dat deze onderdeel uitmaken van het Mexicaanse gerecht. dat je bestelt. Er zijn echter ook typische Mexicaanse maaltijden waarvan we eigenlijk de oorsprong zijn vergeten. Tenslotte beschouwen we chili con carne bijna als een Hollands gerecht. Maar proef dat ook eens als het in een Mexicaanse keuken is klaargemaakt, zoals bij Mad Mex.

Mexicaans bezorgen in Den Haag: van 's morgens tot 's avonds

Bij restaurants in Den Haag kun je vaak de hele dag door eten bestellen. Als jij je eens aan een typisch Mexicaans ontbijt wilt wagen, houd er dan rekening mee dat dit stevig is en meestal bestaat uit koffie en een gerecht met eieren. Het diner eten de Mexicanen pas laat, na zonsondergang. In Mexicaanse gerechten tref je vaak de volgende ingrediënten aan: chilipepers, vers fruit, zoals mango, ananas, guave en papaja, chocolade en bonen. Natuurlijk kun je bij Chiapas Taco Cartel en andere restaurants ook een lekkere burrito bestellen in Den Haag. Heel gewoon maar niet naar onze smaak zijn ook jumiles (kevers) en chapulines (sprinkhanen).

Download our free app!