Ontdek Italiaanse restaurants met foodora

Bekijk wat Utrecht je kan bieden als je van Italiaans eten houdt.

Bezoek in Utrecht dan eens een Italiaans restaurant en sluit af met tiramisu en een limoncello. Een goed Italiaans restaurant Utrecht, je ontdekt het met foodora. Als je de Italiaanse keuken wilt typeren, denk dan aan volle en subtiele smaken, bereikt door het gebruik van voornamelijk smakelijke en natuurlijke ingrediënten.

Italiaans eten bestellen, puur en gezond genieten!

Net zoals in buurland Frankrijk is veel van de Italiaanse keuken gebaseerd op lokale producten en zijn de grote en meest bekende gerechten afkomstig uit de eenvoudige boerenkeuken. Door de eeuwen heen weten de echte Italiaanse ‘mama’s’ aan deze van oorsprong simpele gerechten zoveel subtiliteit en smaak te geven, dat ze letterlijk de hele wereld hebben veroverd. Daarnaast is aangetoond dat een dieet waarin verse groentes, olijfolie en verse kruiden de boventoon voeren, beslist gezond voor je is. Dit is de kracht van de Italiaanse gerechten

De Italiaanse keuken, meer dan pizza en pasta

Ga je uit eten of laat je eten bezorgen? Het kan beide. Loopt het water in je mond bij de gedachte aan osso bucco met een fles goede Chianti? Word je helemaal vrolijk als je mosselen in een tomatenknoflooksaus ziet? Ga eens naar Da Portare Via en geniet van de smaak van een authentieke houtovenpizza. Proef de bijzonder smakelijke lasagne in La Grotta, in een van de voor Utrecht zo karakteristieke werfkelders aan de Oude Gracht. Wist je dat La Grotta al veertig jaar een begrip is in Utrecht als het aankomt op de echte Italiaanse keuken? Of ga eens naar Pizzeria Santa Lucia aan de Nobelstraat en bestel daar een heerlijke pasta met zeevruchten. Elke dame krijgt na afloop een rode roos.

Italiaanse restaurants in Utrecht: een en al verrassing

Wist je dat de Italiaanse keuken heel wat meer is dan alleen maar pastagerechten en pizza? De Italiaanse keuken is ook beroemd om zijn gezonde salades die altijd met de beste verse ingrediënten worden samengesteld. LaLotta Cantina bijvoorbeeld staat bekend om zijn bijzonder smaakvolle maaltijdsalades. En bij La Fontana moet je echt de Scaloppina of de Bistecca geproefd hebben. Natuurlijk sluit je jouw diner af met een typisch Italiaans toetje als Pannacotta of Tiramisu. Mogen we je bij je espresso een glaasje limoncello, sambucca of amaretto aanraden?

Eten van een authentiek Italiaans restaurant thuisbezorgd

Natuurlijk is het gezellig om met je familie of je geliefde uit eten te gaan, maar via foodora creëeer je de sfeer van een gezellig restaurant uit Bella Italia gewoon bij jou thuis. Of je organiseert een smakelijke Italiaanse bedrijfslunch met onze hulp. Kijk in het aanbod van Foodora en zie welke restaurants ook eten bezorgen en stel je eigen Italiaanse menu samen. Kleed je eettafel gezellig aan en kies voor passende achtergrondmuziek. Eros Ramazzotti, Laura Pausini of typisch Italiaanse belcanto? Trek een fles Lambrusco, Prosecco of Chianti open en waan je op een terrasje in Venetië of Florence.

Download our free app!