Bestel authentiek Italiaanse eten in Amsterdam

Ontdek de Italiaanse keuken, gewoon vanuit je luie stoel

Mama mia! Hoe ze het doen, weet niemand, maar feit is dat een Italiaans restaurant eigenlijk altijd goed is. Van de wereldberoemde pizza margherita tot onbekende gerechtjes, je laat al het Italiaanse eten thuis bezorgen door foodora. Buon appetito.

Geniet van Italiaans eten in Amsterdam

In tegenstelling tot bijvoorbeeld de Franse keuken, is het bekende Italiaanse eten niet bedacht door de rijke elite. Nee, het waren juist de arme mensen die op het idee van de pizza kwamen en het waren de gezinnen met talrijke kinderen waar de moeder in een grote pan bolognesesaus stond te roeren . De kracht van keuken zit hem in de verse ingrediënten, de goede koks en de onovertroffen smaakcombinaties. Niet alleen in Italië, maar ook in Amsterdam zijn er fantastische Italiaanse restaurants. Bijvoorbeeld Casa Di David aan het Spui staat bekend om zijn hoogwaardige originele gerechten. Ook Saltinbocca is een goed Italiaans restaurant in Amsterdam.

Italiaans thuis in Amsterdam laten bezorgen

Wie zin heeft een goed restaurant uit te proberen, maar geen tijd of puf heeft om er zelf heen te gaan, laat foodora gewoon Italiaans bezorgen Amsterdam. Bijvoorbeeld van het populaire Renzo's, het smakelijke YamYam of een van de andere vele Italiaanse restaurants in Amsterdam. Waar heb je zin in? Ga je voor een traditionele caprese salde, een bruschette, voor een pizza of toch liever pasta? Waar je ook zin in hebt, je bestelt het eenvoudig op onze website en wij brengen het in no time per fiets bij je thuis, op kantoor of bij een borrel. Jij kiest het restaurant en het gerecht, wij brengen het naar jou, jij geniet ervan. Zo simpel is het. Eet smakelijk!

Download our free app!