Indonesisch bestellen Den Haag: proef de exotische eilanden

De Indonesische keuken heeft nog steeds vele geheimen. Wil jij ze ontdekken? Bestel dan nu jouw Indonesische rijsttafel online.

Indonesisch bezorgen in Den Haag? Geen enkele Nederlander kent de Indonesische keuken echt en dat is ook geen wonder. Elk eiland heeft zijn eigen specialiteit. Proef de vele verschillende smaken van de meer dan 6.000 eilanden en kies ervoor om Indonesisch te bestellen in Den Haag.

De smaken van een Indonesisch restaurant Den Haag

Als je over Indonesisch eten praat, heb je het natuurlijk over kruiden. Het aantal is enorm en sommige hebben ook al een bekende klank gekregen, denk maar eens aan djahé (gemberwortel) en koenjit (geelwortel). Wat veel mensen echter niet weten is dat de zachte smaak in veel gerechten ontstaat door het ruimhartig gebruik van santen. Dit is niets anders dan kokosmelk. Bijgerecht in deze bijzondere keuken zijn in het algemeen kroepoek, atjar en het zo bekende sambal. Wanneer je een Indonesische maaltijd thuisbezorgd wilt hebben, kijk dan eens op de kaart van Restaurant Garoeda of Toko Djadi.

Laat een Indonesische rijstafel snel thuisbezorgen

Natuurlijk is een Indonesische rijsttafel ook een ideale optie als er bezoek is tijdens de lunch. Iedereen kan zijn of haar voorkeur doorgeven en zo is er altijd genoeg en smakelijk eten. Kijk bijvoorbeeld bij Bungkusan Garoeda of Bodega de Posthoorn. De basis van de Indonesische keuken bestaat uit rijst, in het land zelf nasi genoemd. De rijst wordt geserveerd met een vleesgerecht, en soms met vis of eieren. Er zijn veel gebieden in het uitgestrekte land waar vooral cassave wordt gegeten. Als je een Moluks restaurant probeert, zul je waarschijnlijk papioca als hoofdbestanddeel van de maaltijd krijgen.

Download our free app!