Gerechten van de beste Indiaas restaurants van Amsterdam thuisbezorgd

Foodora brengt eten met een exotisch tintje naar de hoofdstad

Wanneer je wel van verrassend eten houdt met een heel volle smaak, dan is het zeker een aanrader om eens een kijkje te gaan nemen in een Indiaas restaurant. De gerechten zijn pittig en exotisch en zullen voor een ware smaaksensatie zorgen. Neem eens een kijkje in een Indiaas restaurant Amsterdam.

Traditioneel Indiaas eten Amsterdam

Het is in India de gewoonte dat een maaltijd bestaat uit allerlei verschillende gerechten die tegelijk op tafel komen. Harmonie is de basis van Indiaas eten. Natuurlijk ben je bekend met tandoori en curry en voor deze gerechten kan je prima terecht bij het restaurant Gandhi. Als er een natte saus bij het vlees- of visgerecht zit, is er bij Indiaas eten ook minstens eens droge schotel bij. Dat geldt eveneens als de maaltijd vegetarisch is, in dat geval zal het aantal groenteschotels worden uitgebreid. Omdat India een enorm groot land is, zijn er regionale verschillen in de gerechten, maar yoghurt hoort bij iedere maaltijd. Sawaddee Ka is breed georiënteerd op de Oosterse keuken en er is dan ook voor ieder wat wils.

Smakelijk Indiaas eten bestellen

Een restaurant biedt misschien een zekere sfeer die je thuis minder makkelijk creëert, maar soms is het ook heerlijk om thuis te kunnen genieten van eten dat voor je bereid is. Via foodora kan je eenvoudig Indiaas eten bestellen, zodat jouw favoriete gerecht thuis bezorgd zal worden. Wil je echt iets anders laten bezorgen? Rangoli biedt naast de bekende Noord-Indiase gerechten ook de minder bekende Zuid-Indiase gerechten aan. Dit geldt ook voor Dosa, een restaurant dat zich juist volledig op de Zuid-Indiase keuken gericht heeft.

Download our free app!