Gezond eten bestellen in Utrecht met gemak

Gezond eten is hip én lekker, maar het kost tijd. De oplossing? Gezond eten bestellen!

Gezond eten is hot. Hipsters en yuppen stropen de stad af op zoek naar healthy hotspots. Puur en eerlijk voedsel bevat namelijk een belangrijk geheim: het werkt als een levenselixer..

GEZOND ETEN IN UTRECHT THUIS OF OP KANTOOR BEZORGD

Na een frisse smoothie met gember en spinazie voel je vrijwel direct een energy boost door je lichaam stromen. Het enige nadeel: healthy food kost tijd. No worries, laat je slow juicer gerust in de kast staan. foodora maakt gezond eten bereikbaar voor iedereen. Of je nu aan een powerlunch toe bent, of zin hebt in een gezellige picknick in het park. Wie wil er nog bespoten slablaadjes op zijn bord, of treurige fastfoodburgers met analoogkaas? De nieuwe voedseltrends brengen eten terug tot waar het voor bedoeld was: eerlijke smaken en producten, gezond voor lichaam en geest. Samen herontdekken we wilde en vergeten groenten, en gaan we weer voor ambachtelijk en biologisch.

BESTEL GEZOND ETEN VAN TRENDY RESTAURANT’S IN UTRECHT

Hoe puurder, hoe beter. Geen wonder dat steeds meer Utrechters het salades restaurant weten te vinden! Bij Crop geniet je van de heerlijkste salades van het seizoen. Ook Bar Beton Centrum biedt een keur aan gezonde salades. De wereldse salades variëren van Noors tot Zuid-Amerikaans. Urban Salad heeft Detox en Iron Energy salades op de kaart staan. Powerboost gegarandeerd! Liever een smoothie? Die bestel je natuurlijk bij de Maria's Biologische Eetwinkel. Op zoek naar kraakverse salades in Utrecht? Werk gerust nog even door, of geniet van de zon in je stadstuin. foodora is al naar je op weg!

Download our free app!