Op zoek naar een burger restaurant in Utrecht?

Online de lekkerste burger van Utrecht bestellen!

Wel zin in een hamburger, maar geen tijd om op zoek te gaan naar een burger restaurant in Utrecht? Geen probleem, de beste burger van Utrecht komt gewoon naar je toe.

HEERLIJKE BURGERS IN UTRECHT THUIS OF OP KANTOOR BEZORGD

Hamburger lovers kunnen hun hart ophalen: burgers zijn hot! Dan hebben we het niet over het slappe broodje van de fastfoodketen. Nee, tegenwoordig draait alles om ambachtelijk handwerk, en als het even kan organisch. Speciaal geselecteerde ingrediënten van topkwaliteit is een eerste voorwaarde. Naast mals rundvlees wint ook gebraden kip - een Amerikaanse klassieker - terrein. Ready for a taste? Proef de nieuwste trends in jouw favoriete burger restaurant in Utrecht. Voor de burgerfan valt er heel wat te kiezen. De trendy burger werd in de vakliteratuur omgedoopt tot de gastroburger. Reden temeer voor gerenommeerde restaurants om hem à la carte te zetten.

DE LEKKERSTE BURGERS VAN UTRECHT VOOR JOU GESELECTEERD!

Bij Winkel van Sinkel kun je terecht voor een beef burger in Sinkel style. Denk je eens in: twee Angus Beef burgers op brioche met cheddar, uien, augurk, tomaat, sla, friet en salsasaus. Als dat al niet de ideale lunch is, dan is het wel het perfecte snelle diner. Bar Beton de Bank heeft naast een ambachtelijke Hamburger De Luxe (met geheime saus!) ook een vega-variant voor de liefhebber. Ruig verrast menig visliefhebber met een Kabeljauwburger, en De Korenbeurs pakt uit met de Rundvlees Superburger, van topkwaliteit rundvlees. Kortom: find the best burger in Utrecht! Wist je trouwens dat je ze ook nog kunt laten bezorgen? De beste burgers van Utrecht bestel je eenvoudig via foodora. Nog even geduld, en smullen maar!

Download our free app!