Op zoek naar een burger restaurant in Den Haag?

Bestel snel en eenvoudig jouw favoriete burger online!

De enige echte hamburger bestaat uit 100% puur rundvlees en zacht gesmolten cheddarkaas. Het broodje is zacht doch stevig, en natuurlijk ovenvers. Waar vind je zoiets nog?

DE BESTE BURGERS VAN DEN HAAG VOOR JOU GESELECTEERD

Als je een echte hamburgerfan bent, lees dan snel verder. Ben je klaar voor innovatieve hamburgers met een trendy & urban touch? Dan moet je beslist een aantal dingen weten. Kwam je in 1995 nog wel weg met een slap broodje met analoogkaas, vandaag mag je dat echt geen cheeseburger meer noemen. De nieuwe trend in de burger bars van Den Haag is de gastroburger. Ambachtelijk, handmade en zorgvuldig opgebouwd uit speciaal geselecteerde ingrediënten. Geen junkfood dus, maar pure energie. Maak een boog om de steriele fastfoodketens. Jouw voedsel verdient aandacht en liefde! Bij Bij Hem vind je de Mother of all Burgers: een runderburger met gemengde sla, verse tomaat, cheddarkaas, tomatenbasilicumsalsa en gebakken ei.

DE LEKKERSTE BURGER VAN DEN HAAG THUIS OF OP KANTOOR BEZORGD!

Toe aan iets nieuws? Probeer dan de Californication, een kipburger met avocado, tomaat, spek en basilicum. Bij Tabasco kun je terecht voor een echte BBQ-burger Mexican style. De Sierkan combineert de lekkerste burger met pancetta en pulled pork. Restaurant By J&M is het perfecte adres voor lunches of een informeel diner. De online menukaart biedt onder meer een heerlijke Homemade Hamburger. Kortom: stuk voor stuk echte omrijd-burgers. Maar dankzij foodora kun je gerust lekker thuisblijven. De beste burgers van Den Haag worden aan je deur afgeleverd!

Download our free app!