Op zoek naar een burgerrestaurant in Amsterdam?

Een echte goede hamburger, zo bij je thuis.

De betere hamburger vind je niet in een fastfoodketen, maar in een goed burgerrestaurant. Amsterdam is rijk aan fantastische burger bars en als je geen tijd of zin hebt om daarheen te gaan, bezorgt foodora de beste burger in Amsterdam bij je thuis.

BESTEL DE BESTE BURGERS VAN AMSTERDAM ONLINE

Amsterdam telt vele, maar dan ook echt vele goede burgers. Burgerrestaurants als The Barn, Café Rivièra of The Barn zijn immens populair en niet zonder reden. Zonder overdrijven zijn zij een van de lekkerste restaurants Amsterdam. De keuze is reuze: allerlei verschillende soorten vlees (rundvlees, varken, kip en zelfs vegetarisch), broodjes, toppings. Van tomaat tot bacon, van kaas tot uien en alles eromheen. Van welke burger gaat jouw hart sneller kloppen?

BURGERS BEZORGEN IN AMSTERDAM

Heb je een favoriet burgerrestaurant Amsterdam of heb je je oog nu net op een heerlijke burger laten vallen? Ga jij altijd voor de heerlijke burgers van Geflipt Burgers of Bar Huf? Met foodora kun je je ideale maaltijd online samenstellen, bestellen en thuis laten bezorgen. Jij kiest de beste burger van Amsterdam uit van een burgerrestaurant in Amsterdam, wij stappen op de fiets en brengen hem zo snel mogelijk bij je aan de deur. Betalen kan zonder moeite via bijvoorbeeld iDeal. Eet smakelijk!

SIMPELWEG GENIETEN VAN DE BESTE BURGERS VAN AMSTERDAM

Hamburgers heb je in alle soorten en maten en zeker de laatste jaren zijn de burgerrestaurants in de hoofdstad als paddenstoelen uit de grond geschoten. Het gaat dan niet om zomaar wat fastfood tenten met kleffe burgers en dito frieten. Nee, het zijn vooral kleine, ambachtelijke restaurants die hun burgers en frieten met liefde bereiden. Vaak wordt de patat vers gesneden en zijn de burgers van het beste vlees gemaakt. Probeer bijvoorbeeld Cafe Rivièra's USA Black Angus Burger of de Wagyu burger van Lombardo’s, die zoals de naam al doet vermoeden met het beste Wagyu vlees wordt bereid.

EEN AMBACHTELIJKE BURGER VOOR IEDER MOMENT VAN DE DAG

Een burger is het uitgelezen gerecht voor (bijna) ieder moment van de dag. De dag beginnen met een burger is misschien niet het meest gezonde idee, maar de lunch is daarentegen al wel het geschikte moment. Niet alleen hoef je in een burgerrestaurant vaak niet lang op je bestelling te wachten, ook geeft de burger je weer voldoende energie om de rest van de dag productief te zijn. Tevens zijn de burgers van Ter Marsch of Sarphaat de ultieme remedie tegen een kater.

Download our free app!