Broodjes bestellen in Amsterdam, zo vanzelfsprekend

Lekker eten betekent dat je lekkere broodjes bestelt in Amsterdam: de keuze is enorm en gezond eten is geen probleem!

Boterhammen met kaas of broodjes gezond bestellen in Amsterdam? Hoewel buitenlanders nog steeds denken dat Nederlanders alleen boterhammen met kaas en jam bij de lunch nemen, is het standaard lunchpakketje allang passé. Natuurlijk houden we van de heerlijk belegde broodjes. Belegde broodjes bestellen in Amsterdam is dan ook geen probleem.

Broodjes bestellen in Amsterdam: een uitgebreide keuze

Op zoek naar een broodjeszaak in Amsterdam? Bij Bagels & Beans zijn de broodjes vaak biologisch en wordt beloofd dat die ook altijd vers zijn. Als er iets mis gaat, lost het team dat op. Probeer het eens. Bij ClubKoffie kun je behalve het standaard broodje gezond ook diverse andere lekkere verrassende broodjes bestellen. Wist je dat er naar schatting twee miljoen mogelijke combinaties zijn voor belegde broodjes? De kans dat je die allemaal al hebt geproefd is dus erg klein.

Gezonde broodjes thuisbezorgd voor iedereen

Een ander leuk weetje is dat het inderdaad waar is dat hoe donkerder het broodjes is hoe gezonder dat is. Het draait daarbij natuurlijk allemaal om vezels die onze spijsvertering bevorderen. In wit brood zitten maar weinig vezels, omdat die eruit zijn gehaald om het meel en het brood die witte kleur te geven. Denk er dus maar eens aan om ook een donker broodje bij de lunch te verorberen. Deze gezonde broodjes zijn vaak net zo lekker en nog beter voor je ook. Kies bijvoorbeeld voor lunch broodjes van Coffeeconcepts of Coffee Roastery!

Download our free app!