Bestel lekker Aziatisch eten in Den Haag

Laat het beste van Aziatisch restaurants thuis of op kantoor bezorgen

Den Haag is bij uitstek een stad om te genieten van de Oosterse keuken. In de jaren vijftig en zestig stond Den Haag nog bekend als de Weduwe van Indië, door de grote toestroom van mensen uit voormalig Nederlands-Indië. Velen vonden hier een woonplaats, en sommigen openden een Aziatisch restaurant in Den Haag.

BESTEL ONLINE HET LEKKERSTE AZIATISCH ETEN VAN DEN HAAG

Naast de Indonesische keuken heeft Den Haag ook een eigen Chinatown boordevol Chinese winkels en restaurants. Om een stukje Oriënt te proeven, hoef je dus niet verder te reizen dan die mooie stad achter de duinen. Grab N Bite combineert de klassieke Franse baguette met Oosterse smaaksensaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van een baguette met gemarineerde kip met lemongrass en koriander? Of van een baguette Kimchi tempeh?

LEKKER AZIATISCH ETEN IN DEN HAAG THUISBEZORGD

De Oosterse keuken is rijk aan geuren en smaken. Bij restaurant Waroeng Soeboer kunnen liefhebbers van de authentieke Javaanse keuken hun hart ophalen. Nieuw Peking is hét adres voor een overheerlijke Nasi Sieuw, of een smaakvolle Indische saoto (maaltijdsoep) als lunch. Of wat dacht je van een broodje bakkeljauw? Voor een echte traditionele Indonesische rijsttafel tot slot, moet je bij Toko Djadi zijn. De nasi rames doet het beslist goed bij je gasten. Even bestellen, en foodora brengt Azië naar je toe!

Download our free app!