Eten bestellen van de beste restaurants van Amsterdam

Jouw favoriete maaltijden, met liefde bezorgd

Let op de roze labels!

Geweldige deals in het vooruitzicht!

Popular restaurants

Bestel eten online met dé bezorgservice voor restaurants van Amsterdam!

Koken doe je meestal zelf, maar soms is het ook handig om thuis eten te bestellen. Het is dan ideaal om dan een heerlijke pizza, verse sushi of een andere topmaaltijd van een restaurant thuisbezorgd te krijgen. foodora brengt daar met de snelle bezorgservice verandering in. Bestel je eten online bij de beste restaurants, lunchrooms en hotspots van Amsterdam zoals CoffeeConcepts, Urban Salad en Le Pain Quotidien en in ongeveer 30 minuten wordt het bij je thuisbezorgd. Kies eenvoudig je favoriete gerecht van je favoriete restaurant in Amsterdam en bestel het eten direct online. Of dat nu een burger restaurant is of een van de vele Italiaanse restaurants, foodora heeft het allemaal. Vervolgens wordt de maaltijd door onze exclusieve bezorgservice in Amsterdam bliksemsnel van het restaurant naar je huis, kantoor of waar dan ook gebracht. Het ene restaurant in Amsterdam is het andere niet en daarom is het maar goed dat je bij foodora genoeg keuze hebt.

Ontbijt, lunch of diner van authentieke restaurants direct bij jou thuisbezorgd

De lekkerste gerechten van de beste restaurants van Amsterdam worden via foodora thuisbezorgd. Of je nu ‘s ochtends geen kostbare tijd wil verliezen en op het werk wil ontbijten of ‘s avonds laat net lekker een film aan het kijken bent en je geen puf hebt om van de bank te komen en je plotseling opkomende honger te stillen met een gezonde snack; bij ons bestel je niet alleen de meest verkwikkende ontbijten en de rijkstgevulde salades van je favoriete restaurant in Amsterdam, maar ook de gezondste snacks online. Één muisklik en een korte tijd wachten verder en je kunt je stevige trek stillen met de heerlijke rechten van authentieke restaurants die onze bezorgservice in Amsterdam levert.

Bestel gemakkelijk online bij de beste restaurants van Amsterdam

foodora is een unieke restaurantbezorgservice in Amsterdam. Ongeacht je culinaire voorkeur vind je hier een groot aantal populaire restaurants. Je bestelt het eten eenvoudig online en laat het door een van onze vliegensvlugge koeriers binnen no-time thuisbezorgen. Ambachtelijk bereide burgers van Geflipt Burgers of houtovenpizza's, we bezorgen het allemaal. Wil je ook in Amsterdam verantwoord eten van de beste restaurants bestellen, dan kan dat ook. Deshima maakt verrukkelijke vega, vegan & glutenvrije gerechten die onze koeriers bij de restaurants ophalen en ook nog eens heel milieuvriendelijk per fiets naar je toe brengen.

 

foodora: de premium restaurant bezorgservice van Amsterdam

Heb je honger en geen zin of tijd om helemaal naar een restaurant te gaan? Wil je echter ook iets beters en gezonders dan altijd maar die vette hap? Regent het weer eens pijpenstelen en blijf je liever binnen in je Amsterdamse stulpje? Bestel dan online van je favoriete restaurant in Amsterdam! Heb je zin een schnitzel of bratwurst van een Duits restaurant, of ga je voor een van je favoriete Vietnamese restaurants. Dankzij foodora geniet je thuis van heerlijke gezonde en gevarieerde gerechten van de beste hotspots van en lekkerste restaurants van Amsterdam. Wij zorgen ervoor dat je binnen enkele klikken thuis of op het werk kunt genieten van je favoriete pasta, pizza, burger of salade. foodora is een moderne en milieuvriendelijke bezorgservice: onze koeriers bezorgen uitsluitend per fiets. Zo besparen we niet alleen kostbare grondstoffen, maar zorgen we ook dat er geen vieze uitlaatgassen het straatbeeld vervuilen.In Amsterdam ligt haast elk restaurant op fietsafstand, dus reden te meer om foodora nu nog uit te proberen!